HAHA..!! tada motif ape2.^^juz reader k.~~,

Jangan menyesal bile....
Jgn menyesal bile korang terlihat kawan kawan sekolah korang yg dulunya hodoh nak mampus,tapi bile korang jumpe balik kat facebook...uiysshhhhhh!!! handsomenye!!!! ha ha...padan muke.!dulu org nak,ko jauhkan diri ..dulu org sebut cinta ,hang cabut lari..dullu org ajak bersembang,kome buat tak sedar diri..padan muke!!.

mukadimah tiade trus masuk cerita..apa da....aq bercerita kerana aq terlalu biasa melihat keadaan macam niey berlaku..manusia memang begini kerr..??lalu aq jadi seram..sabor je lahh..~~

mula-mula pandang2,senyum2 tp tak sempat berpacaran..ai macam lagu pulak dah..haaa taperr2..sambung lagi..mula_mula pandang2,senyum2..last2 tak jadi ape2..habuk.! fuhhh tiup sahaja trus hilang...cakap dgn bangge..ceh daripade aq kapel dgn die,baik aq kapel dgn beruk.!wow..!!  hinanye...tp itu bkan aq..cume aq berlakon jadi org tertentu jerr dlm entry niey..^^

pandai tak aq berlakon.??harap pandai lah yerr..~~,....sbb aq berjaya menjiwai watak..kan??~lalu aq menjadi seram  buat kali ke_2..patah balik kepada cerita tadi..apa yg korang rase kalo jumpe org yg dulunye org kate biase-biase sahaje,tapi skarang punya laa smard..begaye..sampaikan dulu nak menampor..tak jadi tampor....uiysshhhh.!!~lalu aq jadi seram buat kali yg ke_3...


[gambar niey time die dah dewasa..kalo dulu mase skolah macam] [maner gayenyerr..uiysshhh!!...simpang]

namun aq tak seram sgt kalo tgx kawan dulu yg pakai tudung,tiba2 skarang bukak tudung..itu perkara biase...biase kerr..??!!hmmm aq??dlm proses memakai jilbab sepenuhnyerrr...doa2 kan lah eyh...^^.....sampai sini jerr madah aq.^^oke .!!


 tata titi tutu...~~~


TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

No comments:

Daisypath Happy Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

my Supporter.^^