SAYA SOMBONG.???!!!!!

Saya nk ckp tp saya lupaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! Geramnya. Sekarang saya nak tidur tiba-tiba saya ingat pula. Jap eh. Rewinddd....
Macam ni. Mari kita bercerita pasal sombong dan tak sombong. Ada orang cakap aku sombong..huh! sakit hati aku..tak kenal aku then pandai-pandai cakap aku sombong..excuse me, aku tak sombong ok! . Orang yang tak kenal aku mostly akan cakap bahawasanya aku ni orang yang sombong, garang dan entah pape.. Macam menakutkan. Huh terbayang dinasour. Kihkih.tapi why orang yg dah lame knal aku pon still ckp aku sombong..??huh.!tak paham laa...
Korang semua, kalau korang nak tahu aku niey pemalu/segan/ sebab tu aku tak pandai nk tegur org dulu..kena orang yg tegur aku...kalau korang nampak muke aku macam belagak a.k.a sombong,itu tak bermaksud aku niey betul2 belagak/sombong..   muke aku memang macam tu kot..Tapi kalau korang dah kenal dengan aku gerenti korang akan cakap 'dulu kau macam sombong'. Pape je kan korang ni. Tak kenal maka tak cinta.. tapi aku suruh korang kenal aku bukan sebab aku nak korang jatuh cinta dengan aku.. cuma please jangan misunderstood jerr... okay.!

One more aku tak sukalah orang marah aku. Korang nak cakap apa tak puas hati cakap je depan-depan. Belakang-belakang tak main la der. Jadilah gentle sikit, mari kita hitung depan-depan. *konon gangster*

Pencuci DAIA suruh *lupakan yang lain*. Jadi mari cerita pasal saya lagi. Yang lain-lain tu lupakan saja. Sekarang tengah addict dengan drama KOREAN ~ tajuk ~ Naughty kiss and the latest one ialah ummmm lupe tajuk die.^^..  Leka kalau tonton. Haha.fullstop.



TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

No comments:

Daisypath Happy Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

my Supporter.^^