Busy Dengan Aktiviti untuk S.U.K.A.N ..!


aSSalamualaikum.!
hye2.^^dekat seminggu tak menulis kat sini.. .huh.! (tak baik mengeluh lah atyn)=) ..huihi..mana tak mengeluhnya..penat weyh..sekarang niey tiap2 petang kene p sekolah..mane tak nya..minggu dpan da nak sukan..hmmm..dengan kawadnya,senamtari,larian lagi...huh. ! mana atyn tak mengeluh..hihi =)..tp apa nak buat..dah hati yang nak buat semua tu..:D so kene la terima penat lelah semua bagai kan...huhuhu..
oke kalau korang nak tau SUKAN sekolah atyn ari Khamis minggu depan..^^hihi..tak sabarnyerr nak tunggu hari tu.^^haa...kalau korang nak dtg...boley. !:)
atyn tunggu kedatangan korang.^^hihihhi...(ape la atyn niey.^^bajet semua tau kat ceruk alam mane sekolah atyn tukan..^^hihihi)
bagi yang tau kat mane, korang dtg jerr laa eyh..:)   mane yang tak tau tu....tak payah la dtg.^^ bukannyerr EVENT tu besar-besaran pon ..hahaha.>,<
heyyy dah merepek meraban pulak atyn niey.^^hmmm oke lah. nanti atyn post lg eyh..nantok la pulakkk...^^
_almaklum lah petang tadi bertungkus lumus me'reka step SENAMTARI dengan KHAIRUL AINI & NAZIRWAN serta CIKGU KAY ANIZA.^^_hihi... LEBIU OLLLSSZZZ.^^



TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

No comments:

Daisypath Happy Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

my Supporter.^^