Header baru.^^(cantik tak.??)

 
ASsalamualaikum..^^
hi3 readers sume...(bajet ade jerr reader2 kao yerr atyn.^^)
hii...oke..hm dah berapa hari atyn tak update blog niey eyh.???engat tak.? engat tak.?
baru sehari laaa...hatoiyh..! engatkan dekat seminggu...ghupenye baru sehari tak update..iyshh2.! (etu pon nak kecoh atyn niey..)huhu keluar dri title kejap. !^^

hm oke,korang dah tengok header atyn kat atass tu??.^^ haiyh mesti la korang dah tengokkan. :) haaa bagus2..hihi...oke tak header baru atyn .??..cantik tak.??cute tak.??..kalao tak berapa oke,tak berapa cantik,tak berapa cute....korang kene ckp oke+cantik+cute jugakk..!! sebab penat tau atyn buat header niey...3 hari 2 malam baru siap.^^hihihi..(almaklum laaa atyn niey baru nak berjinak-jinak buat header..:)
atyn nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada CIK LYSSA ..cuz dah buat kan tutorial for header atyn yang tak seberapa tuw.^^tenqiu.! tenqiu.! tenqiu.!hii

sampai disini sahaja hujah saya..juz nak ucap terima kasih pada kak LYSSA.^^.!!!!!!!


TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

2 comments:

Lyssa Dollixious said...

ohh ! Wahh . untuk permulaan . memang cantik sayangg :)

NICE ! :) gud job . kalau nak ucap terima kasih tuhh. hee . akak balas:

SAMA-SAMA ^_^ Chill~

Tyma Zamzury said...

@Lyssa Dollixious
hehehehehe
:)
tenx lagi yerr kak lyssa..
~~,

Daisypath Happy Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

my Supporter.^^