Tak TEntu Arah. !!

 
Assalamualaikum..!!
tak tentu arah title entry kali niey..^^bace la eyh.--->>>
huhuhuhu...hahaha[hepy bebenow yerr kao atyn.^^]
hihihih...tate lah,gembira sikid je. hmm . petang semalamkan..atyn kua dengan bf atyn.^^hihihi kire macam nge'DATE lah kan..^^first_plan nk pegi BOTANI.! tp tak jadi sebab orang ramai sangat lah. ! sesak kat sane....second_plan nak pegi makan laksa..! tp.tak jadi jugak..:( kedai laksa nak tutup dah..hmm so , 'ronde' naek kete je laaa..sampai pekan ipoh.! upppssss. !! silap..bkn pekan...tp BANDARAYA IPOH.^^hihi hm third plan_ nak pegi tengok wayang dekat parade..nak tengok NUR KASIH lah kononnye...last2 NUR KASIH tak ada kat parade.takakn nak tengok KARAK kowt..! kang tetibe tk balik kang haaa...ape pulak nak mencarinye.^^.[hampe. !] nak pegi jj tapi memandangkan hari dah pukul 7.15 so ,ktorang jalan-2 je la dekat dalam bangunan  parade tuw..tade ape pon kat situ..sbb dah salu pegi..so,sume bende nampak same jerr..^^hmm...jalan-2 snap-2 pic-2.^^hihihi....tengoklah pic buruk atyn kat bawah niey.^^hihihi
layannnnn yerr..........~





        




TAMMAT sudeyh. !!



TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

No comments:

Daisypath Happy Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

my Supporter.^^