MIss her :(

aAssalamualaikum. .
semalam air mate atyn mengalir buat kali yang pertama untuk bulan niey..hmm..betul-2 menyentuh feeling's atyn ..lepas ape yang berlaku semalam,baru lah atyn tau macam mana rasenye bile kite kehilangan seseorang yang kite sayang .. .

2.00 p.m (15/7/11).>>> atyn dpt berita , member baik atyn telah 'pergi' buat selama-lamanya. . :'( member baik yang dulunye belajar sama-2,bergurau,huhaa-2 dengan atyn dah tinggal kan atyn.....suatu mase dulu atyn dengan die pernah berjanji nak masuk u sama-2..ktorang nak study sama-2 lagi..nak gurau-2 macam dulu lagi.. :( tp , sume tu takkan tercapai...sbb die dah 'takde'..........._hanya tinggal kenangan_
Petang(tak engat jam berapa).>>>>atyn dpt lagi satu info yang foster sister atyn dah pergi k.l.....die pergi tanpa tinggal kan ape-2 pesanan...pergi macam tu jerr...sedih sgt sebab tak dapat jumpe die mase ari terakhir die kat sini....ari SUKAN + LARIAN 1M aritu adalah ari yang paling gembira bagi atyn sbb dapat gelak ketawa dgn die..happy sgt....
hmmm kenapa bile atyn baru jerr nak dpt kebahagiaan yang sempurna..tiba-2 bende tu hilang macam tu jerr. ?? atyn tak layak ke dpt kegembiraan tu,.?? kenapa.??

p/s : hidup perlu di teruskan..(hanya si *DIA yang akan menjadi peneman hidup ini..)

TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

No comments:

Daisypath Happy Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

my Supporter.^^