JATUH HATI.~


WEYHHHHH.. atyn nak habaq mai nieyhh.!!!~
atyn dah jatuh hati lahh.:)) jatuh hati kat satu bende nie...atyn teruja sgt.!!!! hati ku telah terpaut kat satu bende nie...smart.! cool.! fuhhh. !!! memang hot bende niey.. hmm atyn tak tau la pulak kalau bende niey lelaki jer yang minat kan...tp atyn tetap dgn pendirian...atyn nak 1 bende niey kat depan rumah.^^
n memandang kan atyn niey belum lagi berpunya.:))
woot~woot
lelaki2 kat luar sane tu..kalau nak pikat atyn niey.(ceywahh.!..perasan lah kau niey atyn.:P) Korang kene sediakan 1 bende niey tok atyn.~!!
huhuhuhuhuhuhuhuhuhu
haaaa.! korang nak tau tak ape kebendenye yang atyn addicted sgt dari tadi tu haaaa.??
meyh sini atyn nak tunjuk...tgx bwah yerr. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.!!!!
niey lah bende nye tu.^^
atyn dah jatuh hati kat NISSAN SKYLINE GT-R weyh....!!!!!
mcm mane nak buat nieyyy.????
hohohohohohohohohoho..
p/s>> merepek meraban di pagi hari. (mcm ade je lelaki yang nak pikat kau then bg sebijik bende niey depan mate.ape kau engat kau tu hotstuff..!!hotsentap yerr. :)) huhuhuhu)




TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

LUAHAN 1.

 kali ni pasal kawan jugak.!~
hmm. entah laa...atyn tak tau semenjak dua menjak niey asyik nak bercerita pasal kawan jer..even dah lame tak update blog kan.. so takde dah bahan yang nak d'ceritakan lgi kowt...
oke berbalik pasal kawan tadi..sebenarnya atyn nak berkongsi dengan korang-2 di luar sana tentang sorang kawan atyn niey...(name disembunyikan) atyn dgn die baru jerr kenal dalam beberapa bulan yang lepas..walaupun baru kenal,tapi atyn rase mcm dah kenal lame.. selesa sgt kwn dgn die....keluar same-2...kekadang tu pakai baju pon kaler same..padahal tak berjanji pon..kitorang niey mcm sejiwa pulak..:)
kitorang selalu berkongsi masalah .. suka duka..kitorang bersama.. di pendekkan cerita, atyn memang suke lah kwn dgn die... tp.............................
harini. 29/10/11.
atyn kecewa dgn sikap die... kecewa sgt... die tu dah mcm tak rela nak kwn dgn atyn.. mcm atyn niey selalu susah kan die...smpai kan atyn fed up dgn sikap die tu n nk putuskan persahabatn kitorang...kata orang ‎. Sekiranya anda mempunyai sahabat baik, ambillah masa untuk memberitahunya yang dia adalah yang terbaik. Seminit Hanya seminit diperlukan untuk mendapat sahabat baik, sejam untuk menghargainya, sehari untuk menyayanginya, tapi sepanjang hidup untuk melupakannya...
yerrr...memang atyn tak boleyh nak lupe kan die walaupun sekejap...sebab atyn syg die sgt2...atyn syg die mcm siblings atyn sendiri.....hmmm entah la.... atyn pon tak tau smpai bile laa atyn niey boleh mencari seorang sahabat....seorang teman... yang betol2 ikhlas dan sanggup susah senang sama2 atyn.....

p/s buat kawan atyn tu.: tenx sebab sudi berkawan dgn insan yang lemah seperti saya niey awk...btw awk tetp kwn sy dunia akhirat. sy syg awk sgt2.~


TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

luah.!~

Dalam dunia ini kita tidak punya sesiapa,
Kecuali diri sendiri.. Tetapi Dalam kita bersendirian,kita beruntung kerana.
Mempunyai seorang sahabat yang memahami kita. Sebagaimana kita Mengharapakan keiklasan dan kejujuran Seorang sahabat,begitulah juga dia.
Tetapi kita sering terlupa akan hal itu.

Cuma mengambil kira tentang harapan dan perasaan kita. Kita rasa dikhianati bila dia tidak menepati janjinya. Kita tidak memberi dia peluang untuk menerangkan keadaannya. Bagi kita, itu alasannya untuk menutup kesilapan dan membela diri.

Kita juga pernah membiarkan dia ternanti-nanti kerana kita juga ada janji yg tidak ditepati. Kita beri beribu alasan memaksa dia terima alasan kita.
Waktu itu, terfikirkah kita perasaannya..?
Seperti kita, dia juga tahu rasa kecewa..tetapi kita sering terlupa.

Untungnya mempunyai seorang sahabat yang sentiasa memahami Yang selalu berada disisi pada waktu kita memerlukannya. Dia mendengar luahan perasaan kita,segala rasa kecewa dan ketakutan. Harapan dan impian juga kita luahkan.
Dia memberi jalan sebagai laluan penyelesaian masalah. Selalunya kita terlalu asyik menceritakan tentang diri kita hingga Kadang-kadang kita terlupa sahabat kita juga ada cerita yg ingin dikongsi bersama kita. Pernah kah kita memberi dia peluang untuk menceritakan tentang rasa bimbangnya,rasa takutnya?
Pernahkah kita menenangkan dia sebagaimana dia pernah menyabarkan kita.

Ikhlaskah kita mendengar tentang kejayaan dan berita gembiranya? Mampukah kita menjadi sumber kekuatannya sepertimana dia meniup semangat setiap kali kita rasa kecewa dan menyerah kalah? Dapatkah kita yakinkan dia yg kita boleh dipercayai, kita boleh dijadikan tempat untuk bersandar bila terasa lemah, agar tidak rebah.?

Bolehkah kita menjadi bahu untuk dia bersandar harapan? Sesekali jadilah sahabat yg mendengar dari yg hanya bercerita.. Ambillah masa untuk memahami hati dan perasaan sahabat Kerana dia juga seorang manusia,
Dia juga ada rasa takut, ada rasa bimbang,sedih dan kecewa. Dia juga ada kelemahan dan memerlukan seorang sahabat.. Sebagai kekuatan
Jadilah kita sahabatnya itu. Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yg kita sangkakan.

Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yg ingin diluahkan..
Di sebalik kesenangannya mungkin tersimpan seribu kekalutan..
Kita tidak tahu. Tetapi.jika kita cuba jadi sahabat sepertinya, mungkin kita
akan tahu..

RENUNGILAH...

HARGAILAH SEBUAH PERSAHABATAN KERANA DISEBALIKNYA TERSIMPUL SEGALA-GALANYA


Satu-satunya cara agar kita memperolehi kasih sayang, ialah jangan menuntut agar kita dicintai, tetapi mulailah memberi kasih sayang kepada orang lain tanpa mengharapkan balasan.

Orang yang menunjukkan kebaikkan kepada anda adalah sahabat yang baik. Dan orang yang menunjukkan kesalahan anda adalah sahabat yang paling baik.



TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

Daisypath Happy Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

my Supporter.^^