LUAHAN 1.

 kali ni pasal kawan jugak.!~
hmm. entah laa...atyn tak tau semenjak dua menjak niey asyik nak bercerita pasal kawan jer..even dah lame tak update blog kan.. so takde dah bahan yang nak d'ceritakan lgi kowt...
oke berbalik pasal kawan tadi..sebenarnya atyn nak berkongsi dengan korang-2 di luar sana tentang sorang kawan atyn niey...(name disembunyikan) atyn dgn die baru jerr kenal dalam beberapa bulan yang lepas..walaupun baru kenal,tapi atyn rase mcm dah kenal lame.. selesa sgt kwn dgn die....keluar same-2...kekadang tu pakai baju pon kaler same..padahal tak berjanji pon..kitorang niey mcm sejiwa pulak..:)
kitorang selalu berkongsi masalah .. suka duka..kitorang bersama.. di pendekkan cerita, atyn memang suke lah kwn dgn die... tp.............................
harini. 29/10/11.
atyn kecewa dgn sikap die... kecewa sgt... die tu dah mcm tak rela nak kwn dgn atyn.. mcm atyn niey selalu susah kan die...smpai kan atyn fed up dgn sikap die tu n nk putuskan persahabatn kitorang...kata orang ‎. Sekiranya anda mempunyai sahabat baik, ambillah masa untuk memberitahunya yang dia adalah yang terbaik. Seminit Hanya seminit diperlukan untuk mendapat sahabat baik, sejam untuk menghargainya, sehari untuk menyayanginya, tapi sepanjang hidup untuk melupakannya...
yerrr...memang atyn tak boleyh nak lupe kan die walaupun sekejap...sebab atyn syg die sgt2...atyn syg die mcm siblings atyn sendiri.....hmmm entah la.... atyn pon tak tau smpai bile laa atyn niey boleh mencari seorang sahabat....seorang teman... yang betol2 ikhlas dan sanggup susah senang sama2 atyn.....

p/s buat kawan atyn tu.: tenx sebab sudi berkawan dgn insan yang lemah seperti saya niey awk...btw awk tetp kwn sy dunia akhirat. sy syg awk sgt2.~


TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

1 comment:

shasha said...

hee..awak...saya tahu siapa e2...

Daisypath Happy Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

my Supporter.^^