COME back HOME.~


yeayy yeayyy.!.. heee.. tengah pack barang.~ nak balik ke rumah tercinta. :) rindu kat my bedroom. . rindu nak tidur peluk mak. :) hehehe. pukul 1.00 karang dah boleh check out. ~ suke nye suke nye. XD ..

pada masa yang sama, sedih nak tinggal kan doktor ensem n kakak nurse yang cantik2 niey :'(( .. hmm.. walaupun 3 hari jerr kat sini, tapi relation atyn dgn semua orang kat sini dah mcm lame kenal. :)) . tak tau lah sama ada atyn niey yangg peramah atau diorang yang peramah.~ takpunsebabatynnipandaibergaulkowt .hehehe. :} ..

kesihatan semakin baik. cume tak la baik sepenuh nya kan.:) itu pon dah alhamdulillah lah ALLAH nak bg kan kesihatan yang baik .^^ . . .

oke lah. just nak bgtaw yang atyn happy nak pulang ke rumah nieyhh. ;-) ..

bye-2 abg doktor(tenx sebab dah rawat atyn bg sembuh sikit. better than dulu.:)), bye-2 kakak-2 misi yang maniss-2(tenx sebab sedia kan ubat mengikut waktunyer. ^^ hehe), bye-2 mak cik pak cik cleaner(tenx sebab tolong bersih kan bilik atyn)... n last but not least.........
thanks to
|
|
v
PANTAI PUTRI HOSPITAL
(cause sudi terima orang sakit macam atyn niey. :)))
that's all.~

TERIMA KASIH KERANA MENYINGGAH DAN MEMBACA POST INI :)

1 comment:

shasha said...

tu la..owg kata dia sakit xmau ngaku.. babap karang..skt buah pinggang ek??hope awk kuat..sya ada dua org kawan sakit buah pinggang.. alhamdullilah diaorg baik2 jea samapi skrg..jngan risau k..=))

Daisypath Happy Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

my Supporter.^^